Piipunhatut / Sadehatut

- asennettuna ja mittojen mukaan laadittuna -

Savupiippu on tärkeä suojata sääolosuhteilta. Suomessa niin lumi kuin vesi rapauttavat suojaamatonta piippua. Etenkin käyttämättömät, kylmät hormit ovat ongelmallisia ja pahimmassa tapauksessa savupiippuun imeytyvä vesi voi valua aina pohjarakenteisiin asti. Nykyään tulisijat eivät ole useinkaan käytössä koko vuotta, minkä takia hormien suojaaminen on erityisen tärkeää. Myös hormin palokaasut voivat aiheuttaa kostealle piipulle syöpymistä.

Piipun sadehattu on kestävä ja pitkäaikainen suoja esimerkiksi kosteusvaurioita vastaan. Usein kosteusvauriot aiheutuvatkin piipun kautta taloon valuneesta vedestä. Kun pinnoitamme sadehatun kestäväksi piipun suojaksi, ehkäisemme vaurioita, rapautumista, hometta ja korroosiota.

piipunhattu_361

Tarjoamme räätälöityjä sadehattuja mittatilaustyönä

Saamme sadehatun sopimaan talosi ulkonäköön sekä vastaamaan piipun kuin piipun muotoa. Kun toteutamme hatun mittatilaustyönä, varmistamme, että hormisi saa sille parhaimman suojan. Kiinnitys onnistuu siis mihin tahansa savupiippuun. Teemme sadehatusta täysin toiveidesi mukaisen, eikä asennuksestakaan tarvitse huolehtia - Me asennamme sadehatun ammattimaisesti ja luotettavasti. Asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta.

Kun räätälöimme sadehatun vastaamaan yksilöllisesti juuri tietyn piipun muotoa, pystymme varmistamaan, että se istuu täydellisesti savupiippuun, eikä sadehatun tai sen kiinnityksen sopivuudesta jouduta tinkimään. Asennuspalvelumme avulla saamme sadehatun tukevasti ja varmasti kiinni. Yksilöity sadehattu myös sulautuu paremmin koko rakennuksen ulkonäköön.

Oikein muotoiltu piipunhattu lisää vetoa, ja sen lisäksi voimme tehdä vetoa parantavat suukarit piippujen päähän. Tarjoamme myös piipunpellityksiä yhä paremmin tukemaan piipun kuntoa ja suojaamaan savupiippua vaurioilta.

Käyttämämme materiaalit ovat aina laadukkaita ja ammattimaisesti käsiteltyjä. Suosimme myös aina kotimaisia raaka-aineita ja tekemämme työ edustaa suomalaista kädenjälkeä.

suukari_700

Ota yhteyttä